Entertainment10.03.2019

Netflix original Triple Frontier, nu al de beste film van dit jaar


Topcast staat garant voor keiharde spanning

Waar Netflix series het heel vaak erg goed doen is de betaalzender niet altijd even gelukkig met speelfilms. Tot nu toe lijkt het er op dat Bird Box met Sandra Bullock in de hoofdrol het grootste speelfilm succes is tot nu toe. De grote vraag is of de nieuwe Netflix Original Triple Frontier net zo’n groot succes gaat worden. Aan de cast van de film zal het zeker niet liggen want hier vinden we niemand minder dan Ben Affleck, Oscar Isaac (Operation Finale), Charlie Hunnam (Papilion), Garrret Hudland (Mudbound) en Pedro Pascal (Game of Thrones/Narcos) in de hoofdrollen. In Tripple Frontier draait alles om geld en een missie die iets moeilijker is dan dat de heren hadden gedacht.

Triple Frontier

Vijf voormalige Special Forces-medewerkers komen samen om een overval te plannen in een dunbevolkt gebied ergens in de buurt bij de grens van Argentinië, Brazilië en Paraguay (Triple Frontier). Voor de eerste keer in hun prestigieuze carrière ondernemen deze keiharde ex-militairen onder leiding van Tom “Redfly” Davis (Ben Affleck) een gevaarlijke missie voor zichzelf in plaats dat zij dit in opdracht van een regering van een land moeten uitvoeren.

Hun uiteindelijke doel is om een van de grootste drugsbaronnen in Zuid-Amerika, Gabriel Martin Lorea (Reynaldo Gallegos), te gaan beroven. Maar wanneer de gebeurtenissen een onverwachte wending nemen en alles volledig uit de hand dreigt te lopen, worden hun vaardigheden, hun loyaliteit en hun moraal tot het maximale uitgetest om in een keiharde strijd te kunnen overleven.

Triple Frontier vanaf 13 maart op Netflix

De keiharde en spannende actiefilm Triple Frontier is geregisseerd door de vermaarde regisseur J.C. Chandor (Margin Call, All as Lost, A most violent year). Het script is geschreven door Chandor zelf en Oscarwinnaar Mark Boal (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty). De film beleefde zijn wereldpremière in New York City op 3 maart j.l. Triple Frontier verschijnt vanaf 13 maart op Netflix en in geselecteerde bioscopen. Van dit laatste is niet bekend of dit ook in Nederland het geval is. De film en het verhaal zijn zeker geschikt voor het ‘witte doek’.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.

Verder lezen over Netflix

Disney wil Disney+ verslavender maken en doet Netflix na

Disney wil zijn streamingdienst verslavender maken en doet daarom Netflix na met een persoonlijkere ervaring.

Entertainment17.07.2024

Disney wil Disney+ verslavender maken en doet Netflix na

Stranger Things seizoen 5: dit is het eerste beeld

Seizoen 5 van Stranger Things is in de maak. Het is het laatste en we zijn er eigenlijk nog niet klaar voor om afscheid te nemen van Hawkins.

Entertainment16.07.2024

Stranger Things seizoen 5: dit is het eerste beeld

 10 indrukwekkende True Crime-series op Netflix om te kijken

Welke True Crime-series zijn er recenter verschenen op Netflix? En welke daarvan zijn echt de moeite waard? We noemen er 10. 

Entertainment03.07.2024

 10 indrukwekkende True Crime-series op Netflix om te kijken

Netflix stopt waarschijnlijk met zijn Basic-abonnement

De streamingdienst stopt in meerdere landen met het aanbieden van dit goedkoopste Basic-abonnement. Misschien ook in Nederland.

Entertainment03.07.2024

Netflix stopt waarschijnlijk met zijn Basic-abonnement

Ja, The Man with 1000 Kids gaat over een Nederlander

Vaak beginnen mensen bij meer dan 3 kinderen al te verzuchten: jeetje, wat veel. Moet je nagaan als je er niet 4 hebt, maar 1000.

Entertainment28.06.2024

Ja, The Man with 1000 Kids gaat over een Nederlander

Gratis Netflix is misschien wel dichterbij dan je denkt

Netflix overweegt het aanbieden van een gratis abonnement, waarbij je als tegenprestatie advertenties moet kijken. Het wil hiermee alles uit de markten halen waar het nog niet op zijn top is.

Entertainment25.06.2024

Gratis Netflix is misschien wel dichterbij dan je denkt

5 redenen om Netflix op te zeggen

Netflix is een goede streamingdienst, maar dat betekent niet dat je er voor altijd lid van moet blijven. Redenen genoeg om te stoppen.

Entertainment12.06.2024

5 redenen om Netflix op te zeggen

Netflix past zijn homescherm aan: dit wordt er anders

Niet schrikken als je homescherm van Netflix er anders uitziet: het lijkt namelijk afscheid te willen nemen van zijn rechthoekige tegels.

Entertainment07.06.2024

Netflix past zijn homescherm aan: dit wordt er anders