Khloe Kardashian schiet in de stress van foto op social media

Khloe Kardashian schiet in de stress van foto op social media

Vorig artikel Volgend artikel

Tja, soms zit het mee en soms zit het tegen. Khloe Kardashian, een spruit van een van de beroemdste families ter wereld, post zelden een foto op social media die niet perfect is.

Foutje bedankt

De tv-ster en influencer weet als geen ander hoe je jezelf kan presenteren online. Maar nu zit het een beetje tegen in het welgestelde leven van Kardashian...Er is per ongeluk een ongefilterde foto gedeeld. Die wil ze nu koste wat het kost verwijderen.

Khloe Kardashian smeekt social media bedrijven

Khloe Kardashian heeft bij social media bedrijven gesmeekt of ze de foto willen verwijderen. Op de familiefoto staat de 36-jarige in bikini bij een zwembad. Kardashian vindt dat de foto inbreuk maakt op haar auteursrecht. Ze zegt zelfs dat het 'te veel is om te verdragen'.

"Volgens ons auteursrecht beleid reageren we op geldige auteursrecht klachten die naar ons zijn gestuurd door een auteursrecht eigenaar of hun gemachtigde vertegenwoordigers", vertelt een woordvoerster van Twitter aan de BBC.

Zelfbeeld van Khloe Kardashian

In Amerika (maar ook in Nederland) raken entertainmentprogramma's er niet over uitgepraat. Khloe Kardashian is een merk maar dit voorbeeld neigt toch wel erg naar een verstoord zelfbeeld van het meisje zelf. Het heeft heel wat narcistische elementen. Khloe Kardashian wil op een bepaalde. manier gezien worden en daar passen geen 'echte' foto's bij. Het hele leven van de tv-ster is gericht op imago.

[foto: Cristina Zaragoza on Unsplash]

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...