Entertainment28.10.2015

James Bond-avondje is gekomen, Spectre in première!


Over een paar uur gaat de langverwachte James Bond-film Spectre in première, zo ook in Nederland. In aanwezigheid van de James Bond-acteurs Léa Seydoux en Dave Bautista zal de 24e James Bond-film Spectre in het Tuschinski voor het eerst te zien zijn, maar dat is niet de enige plek waar je van Bond kunt genieten. Vanavond zal in meer dan 150 zalen verdeeld over het land een live-verbinding zijn met het Tuschinski in Amsterdam. Vanaf donderdag 29 oktober draait Spectre in Nederland in (nu al) een recordaantal van 327 zalen. Vergeleken met de laatste James Bond-film, Skyfall zijn dit er 116 meer. Skyfall was met ruim 2 miljoen bezoekers In Nederland de populairste James Bond-film ooit.

Spectre gaat in Nederland in maar liefst 327 zalen draaien, verdeeld over 134 bioscopen. Nederland is overigens wereldwijd één van de eerste landen waar de film te zien is.

Filmdistributeur Universal Pictures International maakte dinsdag bekend dat er al 70.000 bioscoopkaartjes in de voorverkoop zijn verkocht, waarvan 20.000 voor de openingsavond op donderdag. Spectre gaat naar alle waarschijnlijkheid record na record vestigen. Dat de James Bond-film in zoveel zalen draait is wat dat betreft al een record en nog nooit eerder is vertoond.

E\u00e9n van de plekken waar James Bond ons mee naartoe neemt is het Oostenrijkse S\u00f6lden
Eén van de plekken waar James Bond ons mee naartoe neemt is het Oostenrijkse Sölden

Spectre, het verhaal

Door een mysterieus bericht wordt James Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M. verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre.

Oké nog een keer omdat we met zijn allen zo nieuwsgierig zijn trailer van Spectre!

Onno Rompa

Onno is blogger op DutchCowboys, Travelvalley en StyleCowboys. Onno schrijft over technologische innovaties en trends en ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing.