Automotive07.09.2012

Gelimiteerde SEAT @Mii online te reserveren


SEAT zorgt voor een primeur met de introductie van de trendy SEAT @Mii, het eerste model van het Spaanse merk waarvoor kopers bij de online SEAT-showroom www.seat.nl terecht kunnen om hem te reserveren. Kopers van deze gelimiteerde editie van de Mii kunnen rekenen op een groot aantal exclusieve features die enkel en alleen zijn voorbehouden aan de @Mii.

De @Mii vormt voor SEAT een unieke aangelegenheid, omdat dit het eerste model in de historie van de Spaanse autofabrikant is dat online via de website van SEAT te reserveren is. De @Mii, die in een gelimiteerde serie op de markt wordt gebracht, is gebaseerd op de Mii Style Chic 5-deurs voorzien van de 44 kW/60 pk E-Ecomotive benzinemotor.

In die uitvoering is de Mii zeer compleet uitgevoerd, met onder andere centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging, elektrische ramen vóór, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, ESC en Safety Assist, een radio/CD/MP3-speler, lichtmetalen velgen, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, een lederen stuurwiel en pookknop, en witte accenten in het interieur. Verder is de @Mii standaard voorzien van airconditioning.

gelimiteerde-seat-mii-online-te-reserver.jpg
gelimiteerde-seat-mii-online-te-reserver.jpg

Om de exclusiviteit van de Mii veilig te stellen, beschikt deze online uitvoering van de SEAT Mii 5-deurs over een aantal features waarmee hij direct herkenbaar is. Voorbeelden daarvan zijn de witte lichtmetalen 14 inch velgen en witte spiegelkappen, maar bijvoorbeeld ook het Nachtblauw metallic koetswerk, exclusief voor de SEAT @Mii. Verder krijgen kopers van de @Mii bij aflevering een sleutel met een speciale key cover overhandigd, evenals een mooi bewaarhoesje voor het SEAT Portable System met navigatie en Bluetooth, dat eveneens deel uitmaakt van de volledige @Mii-uitrusting. 

De @Mii krijgt af-fabriek vier jaar garantie, is vrijgesteld van BPM en wegenbelasting en voor zakelijke rijders valt hij in het gunstige 14% bijtellingstarief.

De SEAT @Mii is vanaf oktober leverbaar en vanaf heden te bestellen op de website en heeft een all-in rijklaarprijs van € 11.900,- Kopers moeten er wel snel bij zijn, want het aantal exemplaren van de @Mii voor Nederland is gelimiteerd.