Online17.06.2008

TalpaCreative.com, website voor tv-ideeën


talpacreative-com-website-voor-tv-ideeen.jpg
talpacreative-com-website-voor-tv-ideeen.jpg

John de Mol heeft een site geopend waar iedereen zijn ideeën kan deponeren voor een nieuwe realityshow. TalpaCreative.com is onlangs online gegaan, de creatieve geesten worden uitgedaagd om hun concepten voor te leggen aan de Talpa Media Group. De beste suggesties worden niet alleen beloond met 50.000 dollar, maar die zullen ook nog eens daadwerkelijk uitgevoerd worden.

Ik ben ervan overtuigd dat er ergens iemand een geniaal idee heeft voor een realityshow“, aldus de Mol. “Deze nieuwe website biedt diegenen de kans om in contact te komen met mensen die zijn idee tot uitvoer kunnen brengen. Wij willen graag alle risico’s nemen die daarmee gepaard gaan.”

Het team van De Mol beoordeelt alle inzendingen op haalbaarheid en internationale potentie. De bedoeling is dat concepten die in productie worden genomen, eerst worden getest op de Nederlandse televisie.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.