Events05.01.2011

Webwinkel Vakdagen 2011


webwinkel-vakdagen-2011.jpg
webwinkel-vakdagen-2011.jpg

Op 26 en 27 januari 2011 vindt alweer de vijfde editie van de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs Utrecht, een lustrum. De vakbeurs is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste multichannel e-commerce events van de Benelux en is een must voor professionals in de branche. De vijfde editie is tevens de meest uitgebreide ooit: meer dan 160 exposanten vertegenwoordigen het volledige spectrum aan e-commerce dienstverlening. Ook het programma is sterk uitgebreid: in 3 sprekerarena’s kun je zo’n 50 lezingen, cases en debatten bijwonen over onderwerpen als webshop software, betaaloplossingen, fulfilment, online marketing, multichannel en search.

Vrijwel elk bedrijf heeft tegenwoordig een online strategie. Maar is dit ook echt de optimale strategie? Of zou je nog graag je conversie verhogen, je online klantenservice verbeteren, meer weten over de mogelijkheden van social commerce of je logistiek efficiënter organiseren? Het programma van de Webwinkel Vakdagen zit vol interessante cases (onder meer V&D, Fonq, Hyves, Vaya.nl) en praktische tips die je helpen optimaal rendement te behalen uit jouw online strategie.

Het volledige programma vind je op de site van de webwinkelvakdagen maar hier op Dutchcowboys alvast een kleine greep uit het programma:

– Winning the multi-channel game, trends in the UK and US door Kees de Vos, Hybris.
– V&D, Nederlands grootste warenhuis online: uitdagingen en oplossingen door Victor Terpstra, Strawberries.
– Zoekmachinemarketing voor webwinkels: best practices voor SEO en Adwords door Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders zoekmachinemarketing.
– Social commerce: feit of fictie? door Jeroen van Eck, ISM eCompany.
– M-commerce in het MKB – De kansen en mogelijkheden van e-commerce op smartphones door Dolf van Tilburg, LogiVert BV.
– Dont join them, beat them door Fokko Krooneman, Fokkido.com en Triqo.com.
– Het Nieuwe Verkopen ontmoet Het Nieuwe Betalen. Verkopen via Mobiel, Televisie, Digital Goods en Social networks door Richard de Veer, PayPal & Richard Straver, Tinypay.me.

Een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen is, na voorregistratie, gratis.