Events17.02.2009

Searchcowboys verslaat SES Londen


searchcowboys-verslaat-ses-londen.jpg
searchcowboys-verslaat-ses-londen.jpg

De komende drie dagen wordt in Londen het grootste Search Engine Marketing event van het jaar in Europa gehouden: de Search Engine Strategies Londen. Uiteraard zijn de cowboys hier weer bij aanwezig.

SES London kent dit jaar een hoop interessante sprekers. De keynote werd deze morgen verzorgd door Matt Mason. Hij schreef een boek “The Pirate’s Dilemma” en sprak over piraterij op het internet en hoe daar mee om te gaan. Verder zijn er interessante sessies met sprekers als Mike Grehan, Lisa Ditlefsen, Judith Lewis, John Myers, Matt McGowan, Chris Sherman, Martin Sinner en onze eigen Peter van der Graaf.

Searchcowboys zal uitgebreid verslag doen van het event. De komende drie dagen zullen we op diverse manieren verslag doen. Een kleine greep uit wat we gaan doen:

Posts
Uiteraard zullen we uitgebreid verslag doen van een groot aantal sessies waaronder de keynote van vanmorgen van Matt Mason. Aan het eind van de dag zullen op Searchcowboys de verschillende sessies worden samengevat. Ook hier op Dutch Cowboys zullen we proberen updates te geven van de dagen.

Livecoverage

Nieuw is de live coverage van een zestal sessies gedurende de drie dagen. Door gebruik te maken van speciale software kunnen in een post directe updates worden weergegeven van datgene wat zich in de sessie afspeelt. De tool voorziet er zelfs in dat je live vragen kan stellen aan degene die de sessie verslaat! Dit allemaal uiteraard als de wifi op de locatie het toelaat…

Twitter
Twitter is bij uitstek geschikt voor het ‘coveren’ van een event. Reporters van Searchcowboys zullen Twitter gebruiken om de laatste updates weer te geven. Verschillende sessies zullen ‘live’ getwitterd worden en via Twitter zullen de laatste ‘nieuwtjes’, updates en posts worden doorgegeven. Volg daarom @searchcowboys voor de laatste updates!

Foto en video
Tot slot foto’s en video’s. Uiteraard speelt beeld een grote rol. Foto’s en video’s kunnen worden bekeken in het speciale videochannel en eventchannel.