Events24.09.2008

20 exposanten aanwezig op PRESS zone


20-exposanten-aanwezig-op-press-zone.jpg
20-exposanten-aanwezig-op-press-zone.jpg

Het aantal exposanten dat op PRESS zone’08 acte de presence geeft staat inmiddels op twintig en is daarmee uitverkocht. De beurs voor journalisten, redacteuren en bloggers met een focus op IT & telecom, gadgets, trends, lifestyle- en entertainment, vindt volgende week vrijdag 3 oktober plaats in Stempels, Haarlem.

De twintig exposanten tonen die dag hun nieuwste gadgets, IT-toepassingen en –diensten. PRESS  zone‘08 heeft als doel de pers hierover in één dag up to date te brengen. Welke exposanten aanwezig zullen zijn die dag zie je na de lees meer.

* Panda Security:  één van ´s werelds grootste leveranciers van IT-beveiliging. met miljoenen klanten wereldwijd en producten in meer dan twintig talen. Panda’s beschermt klanten tegen beveiligingsrisico’s en biedt optimale bescherming bij een minimale systeembelasting.

* Corel: Corel ontwikkelt grafische software, productiviteitssoftware en digitale-mediasoftware. Corel Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate is de ideale software voor digitale fotografie, voor gebruikers die fotografie als serieuze hobby hebben of die in zakelijke communicatie werkzaam zijn.
 
* Tandberg: Tandberg is de grootste leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobile video-oplossingen.

* e-office: human software organisation en specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving van professionals, toont tijdens press zone verschillende applicaties, die zij ontwikkelen voor mobiele platformen zoals BlackBerry, iPhone en Android. Daarnaast demonstreren zij wat de verschillende mogelijkheden zijn die het Nieuwe Werken biedt.

* Transcend: Transcend is een Taiwanese multinationale onderneming die inmiddels meer dan 2000 producten aanbiedt op het gebied van computergeheugen, Flash geheugenkaarten, USB Flash drives, randapparatuur, opslag- en multimedia producten.

* Sun Microsystems: Onder de eenduidige visie – ‘The Network is the Computer’ – stimuleert Sun participatie in netwerken door het delen van innovaties, het ontwikkelen van communities en zijn leiderschap in open source. De Sun Ray thin client-systemen die Sun tijdens PRESS zone 08 demonstreert, dragen bij aan een energiezuiniger, groener en efficiëntere IT-omgeving.

* Nobilis: uitgever en distributeur van computerspelletjes voor nagenoeg elk platform. Recentelijk scoorde het bedrijf een grote hit met My Baby, voor Nintendo DS . Dit najaar wordt onder meer Moto Racer voor de DS verwacht.
 
Eerder al waren deze exposanten bekend gemaakt.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.