
Ook Google is het doelwit geworden van phishing. Deze was zo subtiel dat ik zelf bijna intrapte aangezien de link juist is uitgeschreven en sterk op de echte Adwords-login lijkt. De Adwords/ Adsense gebruiker wordt gevraagd zijn betalingsinformatie te updaten.
Bij het doorklikken wordt het slachtoffer doorgelinkt naar Chinees domein en wel:
een www adwords google com zkijc cn/select/Login .
Klik door voor de tekst uit deze phishing-mail.
Dear Advertiser,
----------------------------------
We were unable to process your payment.
Your ads will be suspended soon unless we can process your payment.
To prevent your ads from being suspended, please update your payment information.
-----------------------
Please sign in
to your account at http://adwords.google.com/select/login,
and update your payment information.
---------------------------------------------------
We look forward to providing you with the most effective advertising available.
Thank you for advertising with Google AdWords.
--------------------------------
The Google AdWords Team --------------------------------------













![Cybercrime, weet jij wie jouw online buurman is? [Infographic]](http://cdn.dutchcowboys.nl/images/upload/cached/53246fc80c4ede2a9859b0589a7e645c6f5c10dd_127998_110_59_1.png)









