Events06.10.2008

Presszone ’08


presszone-08.jpg
presszone-08.jpg

Afgelopen vrijdag was er in het horeca-etablissement Stempels de eerste Presszone, georganiseerd door Whizpr & Pride PR. Een aantal leveranciers van consumentenelektronica, gadgets, ICT-producten en –diensten waren aanwezig om de toegestroomde journalisten en redacteuren te informeren over hun nieuwe diensten.

Op Mobilecowboys waren al de eerste foto’s te zien van onder meer de T-Mobile G1 in Nederland.

Corel was aanwezig met de nieuwe Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate-editie en de VideoStudio Pro X2 Ultimate. Ik heb eigenlijk altijd gebruik gemaakt van Photoshop maar na een demonstratie te hebben gekregen over het gebruik van de nieuwe Paint Shop Pro welke ik zeker even uit ga proberen.

EA had 2 topgames staan om te proberen. Fifa 2009 voor de PS3 en Tiger Woods PGA Tour 09 voor de Nintendo Wii. Met name de Tiger Woods game op de Wii is erg realistisch. Forget Wii Sports, waar het mogelijk was om vanuit de bank alles te doen. Bij deze game heb je goede beheersing en nauwkeurigheid nodig om als een virtuele Tiger Woods heer en meester te zijn van de PGA tour.

Jabra was aanwezig met onder andere de Jabra BT530. Deze Bluetooth headset is voorzien van de Noise Blackout technologie welke ervoor zorgt dat je storende achtergrondgeluiden niet hoort. Op straat, in een restaurant of in de auto, met de Jabra BT530 heb je altijd een glashelder geluid.

Packard Bell had een aantal nieuwe laptop’s bij. Een daarvan de iPower GX, een gaming-notebook, garant voor krachtige prestaties in combineert met een streetstyle uiterlijk. Maar ook een 12-inch design notebook met glanzend witte behuizing: De EasyNote BG48, een van de meest compacte, ultra-draagbare notebooks welke maar 1,6 kilo weegt.

Reviews van een aantal gadgets & producten zullen hier binnenkort terug te vinden zijn.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.