Gratis mobiel bellen via internet bij Debitel

Vorig artikel Volgend artikel
-102.jpg

Vandaag introduceert Debitel de dienst Debitel One waarmee je gratis met je mobiele telefoon via internet kunt bellen. Dit geldt overigens alleen voor het het bellen naar vaste nummers in Nederland. Voor vaste nummers in het buitenland gelden 'concurrende' tarieven en voor gesprekken met mobiele telefoons geldt het reguliere Debiteltarief.

De dienst werkt via een wifi-verbinding. Het maakt niet uit waar: thuis, op kantoor of elders. Je hebt met Debitel One genoeg aan één nummer voor vast en mobiel. Binnenkort kan Debitel 'nummerbehoud' aanbieden voor het vaste nummer.

Voor Debitel One heb je nodig: een abonnement voor mobiele telefonie bij Debitel, een mobiele telefoon die geschikt is voor wifi (zie onder) en die het VoIP protocol SIP ondersteunt, een draadloos modem en een internetabonnement van een (om het even welke) internetprovider.

Debitel is de eerste aanbieder in Europa die gratis internetbellen met de mobiele telefoon in combinatie met bestaande internetaanbieders mogelijk maakt. Debitel wil naar verluidt met deze dienst haar groeistrategie verder vormgeven. Lees verder op MobileCowboys.