Gaming11.10.2012

Epke Zonderland keynote speaker op Game in the City 2012


epke-zonderland-keynote-speaker-op-game-.jpg
epke-zonderland-keynote-speaker-op-game-.jpg

Game in the City 2012 viert dit jaar haar 5-jarige jubileum en doet dat met 2 opvallende keynote speakers. Tijdens het grootste Nederlandse game event zullen Olympisch kampioen Epke Zonderland en autocoureur Tim Coronel hun opwachting maken.

Met deze sprekers, diverse workshops en de uitreiking van de Dutch Game Awards belooft Game in the City wederom hét zakelijke game evenement van het jaar te worden. Het event vindt plaats op 22 en 23 november in Amersfoort.

Op de eerste dag wordt tijdens diverse presentaties en workshops ingegaan op de toepassingen van games. Topturner Epke Zonderland en autocoureur Tim Coronel treden op als keynote speakers. Zonderland zal ingaan op hoe hij bij Gameship in Leeuwarden gametechnologie, namelijk motion capture, heeft gebruikt om zijn bewegingen in beeld te brengen. Coronel laat zien hoe de nieuwste racegames de werkelijkheid zo dicht mogelijk benaderen en laat zich door bezoekers uitdagen tot een virtuele race.

De tweede dag van Game in the City is speciaal gericht op jong talent en studenten. Zij kunnen tijdens deze masterclassdag colleges volgen van experts uit het vak, een must voor elk gamestudent.

Op 22 november worden ook de Dutch Game Awards uitgereikt, de belangrijkste prijzen in de Nederlandse game-industrie. De uitreiking van deze awards, ook wel de Nederlandse Oscars van de game-industrie genoemd, vindt plaats tijdens het Control Industry Dinner.