Gangnam Style is nu de derde best bekeken video ooit! Ken jij de nummer 1 en 2?!

Gangnam Style is nu de derde best bekeken video ooit! Ken jij de nummer 1 en 2?!

Gangnam Style, je kan er nu echt niet meer omheen. Of je hebt de video zelf al een keer bekeken, of anders toch in ieder geval één van de vele parodieën. De inmiddels legendarische Koreaanse rapper Psy en zijn bizarre dansje zijn nu de derde best bekeken video op YouTube ever.

In juli kwam de video Gangnam Style online, en nu 4 maanden later heeft de video meer dan 531 miljoen (!!) views. Dat lijkt bijna niet overtroffen te kunnen worden, maar toch is Gangnam Style niet eens de best bekeken video ooit op YouTube. Er zijn toch echt twee video's die nog vaker bekeken zijn! Ken jij ze?

Het zijn in ieder geval ook twee muziek video's. De nummer twee is voor JLo en (ook weer een rapper) Pitbull. De video kwam in maart 2011 online en is inmiddels 611 miljoen keer bekeken.

En dan de nummer 1. Je kan het bijna niet geloven, maar op de eerste plaatst staat Justin Bieber ft. Ludacris. Goed voor 791 miljoen views!!

Beide video's zijn dus al een stuk langer te zien op YouTube. Dus als de Gangnam Style sensatie nog even zal aanhouden, dan gaat Psy daar echt wel overheen en wordt de best bekeken video ever. It's just a matter of time we think :-)

Update 24 november 2012: Gangnam Style is nu de nieuwe nummer 1.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines