Jasmine goed alternatief voor YouTube app op je iPad en iPhone

Apple heeft zoals al langere tijd bekend is de YouTube-applicatie in iOS6 verwijdered. Google heeft daarna vrijwel direct toegezegd met een nieuwe app in de App Store te komen waarmee je YouTube-video's kunt bekijken. Het blijft altijd mogelijk om YouTube videos vanuit de browser te bekijken.

Er zijn inmiddels meerdere alternatieven voor het kijken naar Youtube op iPad en iPhone. De mooiste applicatie die we tot nu toe zijn tegen gekomen is Jasmine. De applicatie is zeer eenvoudig te gebruiken en heeft een duidelijke interface. Jasmine zit daarnaast bomvol met handige mogelijkheden waaronder het bijhouden van playlists, day & night view (het scherm dimt dan), parental control, ondersteund airplay en sharing via Twitter en Facebook.

Verder onthoudt de applictaie de positie in de video tot waar je hebt gekeken. Muziekliefhebbers hebben de mogelijkheid om audio in de achtergrond af te spelen terwijl je de app kunt verlaten. Jasmine is geschikt voor iPad en iPhone en gratis te downloaden via iTunes is wat ons betreft een echte aanrader.

Jasmine goed alternatief voor YouTube app op je iPad en iPhone
2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Reacties (2)

  • R Schuurman

  Leuk,

  Maar helaas werkt Jasmine alleen met iOS 6 en hoger. Aangezien ik een early adopter ben met een iPad van de 1e generatie heb ik nu dus het nakijken. Wat is eigenlijk de verwachte (technische) levensduur van een iPad. Dan kan ik alvast gaan sparen.

  Zo 30 sep 2012, 14:04 [reply]

  • CowboyTim

  Technisch, totdat de batterij kuren gaat vertonen. Ik denk dat de accu als eerste het loodje zal leggen. Laten we zeggen dat de levensduur bij regelmatig gebruik zo'n jaar of 2 / 3 zal zijn?

  Ma 1 okt 2012, 08:39 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines