Technology22.05.2008

Free-hotspot.com over de 3.000 grens


free-hotspot-com-over-de-3-000-grens.jpg
free-hotspot-com-over-de-3-000-grens.jpg

Begin dit jaar maakte Free-hotspot.com bekend aan het einde van dit jaar 5.000 Hotspots in Europa te willen hebben. De beheerder van Europa’s grootste gratis draadloos internetnetwerk is op de goede weg want inmiddels hebben ze de 3.000 grens gepasseerd. Die 3.000 gratis HotSpots zijn in 18 Europese landen geïnstalleerd en meer dan 500.000 mensen kunnen daardoor iedere maand gebruik maken van gratis draadloos internet.

Daniel C. Toomey Jr., CEO van het bedrijf vertelt: “In amper twee jaar tijd zijn we Europa’s grootste beheerder van gratis draadloos internet geworden, hebben we geholpen bij de lancering van Europa’s grootste gratis metropolitaans netwerk en hebben we een aantal innovatieve gratis diensten geïntroduceerd zoals gratis technische assistentie, een gratis hotspot-locatie hotline en de eerste online directory met gecertificeerde gratis Hotspots. We hadden dit nooit kunnen bereiken zonder het harde werk van onze werknemers, onze lokale installatiepartners, het vertrouwen die we gekregen hebben van onze HotSpot-eigenaars en natuurlijk ook dankzij de honderdduizenden gebruikers die onze gratis HotSpots iedere maand bezoeken.”

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.