Kippevel: The Lost Choir - Mad World

Wekelijks plaatsen we in ons videochannel rond het weekend een aantal viral videos. De meeste krijgen verder geen toelichting en spreken voor zich. Soms springen er videos uit die wel een toelichting verdienen. 

Onderstaande video is gemaakt op de indringende muziek van Tears for Fears 'Mad World'. Elke drie seconden sterft een kind aan 'vermijdbare oorzaken'. Om dit duidelijk te maken aan de wereld zingt het Wuppertaler Kurrende Boy's Choir voor de International Children's Fund het nummer voor een nietsvermoedend publiek. In de clip wordt snel duidelijk hoe beangstigend kort 3 seconden is. De video is binnen 5 dagen bijna 300 duizend keer bekeken.

Tags: viral
2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines