YouTube-rivaal Dailymotion lanceert extra video-app

YouTube-rivaal Dailymotion lanceert extra video-app

De Franse videosite Dailymotion heeft een extra video-app gelanceerd voor iPhone-gebruikers met als doel om gebruikers te motiveren om meer eigen content te uploaden. Het bedrijf claimt dat ze na YouTube de grootste videowebsite op het internet zijn. Eerder dit jaar ging het gerucht rond dat Dailymotion overgenomen zou worden door Yahoo en later beloofde de CEO van France Telecom dat er voor 30 tot 50 miljoen euro geïnvesteerd zou worden in Dailymotion.

Dailymotion Camera werkt in principe vrij simpel en toont een andere camera dan die van de iPhone zef. De app heeft een knop om op te nemen, te pauzeren en te hervatten. Wanneer je klaar bent, is er een geel vinkje dat je kunt aanklikken om verder te gaan. Ook bevat de app verschillende opties die je filmpje een eigen stijl kunnen geven, zoals het trimmen van de video en natuurlijk het gebruik van verschillende filters.

Je kunt verschillende video's ook nog combineren en daarnaast kun je ook bestaande video's vanuit je filmrol uploaden naar Dailymotion. De applicatie is momenteel gratis te vinden in de App Store van Apple, naast de bestaande app waarmee je video's van Dailymotion kunt bekijken. Een Android-versie is in de maak, maar hier is nog geen definitieve datum van bekend.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines