Mobiele apparaten verantwoordelijk voor 5% van de online videoconsumptie

Mobiele apparaten verantwoordelijk voor 5% van de online videoconsumptie

5,4%. Het is een laag getal, maar toch ook weer niet. Van alle tijd die besteed wordt aan het kijken van online video, komt 5,4% van mobiele telefoons en tablets. In augustus was dit 5% en in september ging het om 5,4%. Veel van de groei in het derde kwartaal is te danken aan tablets, waarvan 3,2% in september was. In april was dit aantal slechts 1,69%. 

Wat nog meer in het verslag te vinden is, is dat de tablet gezien wordt als een stabiel medium voor lange termijnsconsumptie. Dit is belangrijk voor adverteerders, omdat advertenties interessanter zijn als ze langer gezien kunnen worden. Tableteigenaren zijn een actief publiek en zullen eerder bereid zijn om in te gaan op advertenties die ze te zien krijgen.

Het verslag gaf nog meer bevindingen. Het bekijken van live video zoals sporten en speciale evenementen is verdubbeld, evenals het spelen met game consoles. Dit heeft vermoedelijk te maken met de Olympische Spelen. Desktopkijkers keken gemiddeld 39,5 minuten naar live video. Dit is minder dan de 42,4 minuten voor televisie en gaming consoles, 19,3 minuten voor tabletkijkers en 11,5 minuten voor mobiele kijkers.  

Tags: online, video, youtube

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines