Twitter geeft 1 miljoen dollar aan credits weg voor nieuwe adverteerders

Twitter geeft 1 miljoen dollar aan credits weg voor nieuwe adverteerders

Vanwege Small Business Saturday (24 november) heeft Twitter een nieuwe actie aangekondigd waarmee 10000 nieuwe kleine bedrijven uitgenodigd worden voor het advertentieprogramma van Twitter. Het bedrijf vertelt dat de eerste 10.000 kleine bedrijven die zich aanmelden voor het programma 100 dollar aan credits krijgen die ze kunnen gebruiken voor Promoted Tweets of Promoted Accounts. 

De enige voorwaarde die ze stellen is dat bedrijven uit de Verenigde Statn moeten komen en al actief moeten zijn op Twitter, maar niet per se als adverteerder op de website. Dit lijkt op een slimme manier van het bedrijf om het aantal adverteerders te vergroten en dus ook om meer inkomsten te genereren. Twitter is nog steeds zoekende naar goede inkomstenbronnen.

Meer informatie is te vinden op het Twitter Advertising blog. Wanneer het programma uitgerold zal worden naar bedrijven buiten de Verenigde Staten, is nog niet bekend.  

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines