Twitter komt met nieuwe update mobiele apps iOS en Android

Twitter komt met nieuwe update mobiele apps iOS en Android

Twitter werkt nog steeds aan de manier waarop tweets worden weergegeven op de website en in de mobiele applicaties. Wat ze het liefst willen, is dat een gebruiker meteen alle informatie heeft uit een tweet als 'ie erop klikt: ze hoeven dus niet meer verder te klikken om foto's, video's of artikelen te bekijken. Deze manier van tweets bekijken vinden we wel terug op de website nu en sinds afgelopen vrijdag ook in de mobiele applicaties voor iOS en Android. 

De mobiele applicatie heeft nu ook mediarijke tweets waarrmee gebruikers foto's en artikelen kunnen zien zonder dat ze door hoeven te klikken. Deze functie wordt Twitter Cards genoemd. Het is uiteindelijk de bedoeling dat Twitter Cards ook wordt uitgebreid zodat andere content nog specifieker in beeld komt bij het openen van een bepaalde tweet.

Ook heeft Twitter de zoekfunctie verbeterd, voor zowel desktop als mobiel. Foto's en video's worden nu ook weergegeven: Twitter heeft ze boven de twitterstream geplaatst in de zoekresultaten. De update is overigens al te vinden in de App Store en Google Play. 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines