Twitter voegt tv-expert van Broadcasting & Cable toe aan bedrijf

Twitter voegt tv-expert van Broadcasting & Cable toe aan bedrijf

De hoofdredacteur van Broadcasting & Cable, Ben Grossman, kondigde gisteren aan dat hij onderdeel is geworden van Twitter's mediateam als voorzitter van de afdeling Global Operations. 'Ben will lead our media marketing and operations.' legt Twitter's Chloe Sladden uit, die verantwoordelijk is voor het mediateam. Grossman vertelde in een tweet dat hij zich vereerd en uitgelaten voelt. Melissa Gregor zal hoofdredacteur worden bij zijn oude werkgever. 

Twitter gaf een tijdje geleden al aan dat ze meer willen gaan investeren in televisie. De aanstelling van Grossman is hier een bewijs van. Grossman heeft al sinds 2005 gewerkt voor Broadcasting & Cable, maar hij heeft een enorme tv-achtergrond. Dit geldt ook voor de pas aangetrokken Fred Graver, die voorheen werkte voor MTV, Travel Channel, The Disney Channel en ook was hij schrijver van de televisieshow Cheers.

In een speech afgelopen maand vertelde Graver dat hij zich focust op het ontwikkelen van Twitter als een live tv-bedrijf en een live tv-gids. Hij denkt ook aan een Twitter-rating als het gaat om een nieuwe vorm van tv-rating. Het ziet er naar uit dat het Twitter mediateam de komende maanden met flink wat nieuwe ontwikkelingen gaat komen.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines