NASCAR-coureur moet 25.000 dollar betalen vanwege twitteren in de auto tijdens de race

NASCAR-coureur moet 25.000 dollar betalen vanwege twitteren in de auto tijdens de race

Sommige mensen zijn erg verslaafd aan Twitter. Bij NASCAR-coureur Brad Keselowski neemt zijn Twitter-verslaving ernstige vormen aan. Negen maanden nadat hij als held werd beschouwd door het tweeten vanuit zijn auto tijdens een vertraging in de race, heeft Keselowski een boete gekregen van 25.000 dollar van NASCAR omdat hij tijdens de race afgelopen zondag hetzelfde deed als de vorige keer: twitteren. 

Het is niet dat hij niet gewaarschuwd is, want de NASCAR heeft eerder al aangekondigd dat smartphones niet toegestaan zijn in auto's. Dit vertelde NASCAR-woordvoerder Kelly Tharp al eerder aan de Associated Press. Het gerucht gaat rond dat Keselowski de boete voornamelijk heeft gekregen omdat het plaatsen van tweets ertoe kan leiden dat de tactieken van andere chauffeurs verklapt worden.

"Brad's tweeting at the Daytona 500 was really our first introduction to the magnitude of the social media phenomenon at the race track, especially how we saw it unfold that evening," vertelde Tharp aan Associated Press. "We encourage our drivers to participate in social media. We feel we have the most liberal social media policy in all of sports, and the access we provide is the best in all of sports." 

Het twitteren tijdens de wedstrijd heeft Keselowski trouwens geen windeieren gelegd. Tijdens zijn race in februari kreeg hij meer dan 100.000 volgers erbij in amper twee uur tijd, alleen maar vanwege die foto. Ook zondag kon hij rekenen op behoorlijk wat aandacht via social media.

Reacties (1)

  • Niel

  Na de Daytona 500 heeft hij gezegd dat hij een telefoon in de auto heeft zodat hij zijn familie snel kan bereiken na een ongeluk.

  Hij had namelijk eens meegemaakt dat hij was gecrashed en moest toen naar het ziekenhuis. Zijn familie wist pas heel laat dat hij in het ziekenhuis lag.

  Je vergeet ook te vermelden de afgelopen zondag ook de race werd stil gelegd en dat hij op dat moment aan het tweeten was.

  Wo 14 nov 2012, 18:37 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines