Lance Armstrong gebruikt Twitter als provocatie naar de Wielerwereld

Het verhaal van Lance Armstrong is bekend. Een wielerheld voor velen, en misschien nog steeds, is na de bekendmakingen over het gebruik van doping van zijn voetstuk gevallen. Of de wielertsport er schoon mee wordt en het goed doet zal de toekomst gaan uitwijzen. 

Het gebruik van stimulerende middelen in de wielersport is geen nieuws. Wat mij heeft verrast, is dat niemand de biografie van de nog steeds in koers zijnde David Millar heeft genoemd. Wie het verhaal van Millar leest, verbaast echt helemaal niets meer. 

Voor Armstrong zijn de druiven zuur en bedorven. Hij is dagelijks nieuws, reageren doet hij nauwelijks. Tot vandaag op misschien wel zijn meest favoriete communicatiemiddel Twitter. Frustratie, een statement willen maken, trotsheid (als meest gecontroleerde renner ooit is hij nimmer betrapt), zeg het maar. Zijn bericht en nog meer de foto maakt wel iets los bij iedereen die van de wielersport houdt. Oordeel zelf! Volgend kaar kijk ik weer naar alle etappes, de samenvattingen, en de samenvattting van de samenvatting. Het ga je goed Lance.

lance

Tags: twitter
2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Reacties (1)

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines