Twitter werkt aan een Windows 8 app

Twitter werkt aan een Windows 8 app

Windows fans kunnen hun hart opgelucht ophalen. Twitter heeft via een tweet aangekondigd dat ze hard aan het werk zijn om een mooie applicatie te bouwen voor Windows 8. Microsoft heeft nog niet echt veel apps in de Store waar mensen erg blij van worden, maar nu is de kans in ieder geval groot dat er een applicatie verschijnt waar veel mensen erg blij mee zullen zijn. 

Twitter heeft applicaties voor de browser zelf, Android, iOS, BlackBerry, Mac (al gaat er een gerucht rond dat deze app geen ondersteuning meer zal krijgen) en Windows Phone, maar ze hebben nog nooit een applicatie gebouwd die speciaal gemaakt is voor Windows desktop. Deze verschuiving is onderdeel van Twitter's plan om op alle platformen de ultieme Twitter ervaring aan te bieden aan de gebruikers.

Het bedrijf kondigde deze zomer veranderingen in de API aan waardoor ontwikkelaars ontmoedigd werden om applicaties te maken voor Twitter en ook om clients te bouwen die concurreren met de officiële Twitter-applicates. De verwachting is dat de Windows 8 app precies dezelfde look en feel zal hebben als de officiële Twitter-apps. Meer weten we helaas niet, dus het kan nog wel eventjes duren. Voorlopig moeten we het doen met TweetDeck, die ook terug te vinden is in de Windows Store. 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines