Spring Levend, nieuw transmediaal concept GTST

RTL 4 start deze zomer met een nieuw transmedia project voor 'GTST'-fans. Na de lancering van de 'GTST: Wie Is Tim?' app kunnen fans van de nog immer populaire serie al een dag voor de 'heftige' zomercliff een nieuwe 'GTST'-app downloaden. Vanaf 4 juli wordt met dit nieuwe transmediale concept een brug geslagen tussen de laatste aflevering van dit seizoen en de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op maandag 2 september.

Met de mobiele applicatie start de ontdekkingstocht naar antwoorden op de vele vragen waar de kijkers na de zomercliff mee blijven zitten. Voor welke inwoner van Meerdijk slaat het noodlot toe tijdens de gezamenlijke parachutesprong? Met de 'GTST: Spring Levend' app kunnen fans zeven weken lang op onderzoek uit, waarbij ze op maandag, woensdag, vrijdag en zondag informatie ontvangen om het verhaal verder te ontrafelen.

Spring Levend, nieuw transmediaal concept GTST

De app zit vol met exclusief beeldmateriaal en inforrmatie die een nieuw licht werpen op de dramatische gebeurtenis. Sommige informatie moet ontgrendeld worden door het spelen van spelletjes en het invoeren van codes. De codes zijn overal te vinden: online, op televisie en radio, in kranten en op diverse locaties door heel Nederland. Na het ontgrendelen van alle informatie kunnen gebruikers wekelijks een badge verdienen. Wanneer ze alle badges hebben verzameld, maken ze kans op één van de geweldige 'GTST'-hoofdprijzen: hun eigen naam als personage, een acteerworkshop van Joep Sertons, figureren in de 5000ste aflevering of een GTST make-over. Daarnaast wordt elke week een prijs uitgeloofd aan de speler met de meeste punten.

De app is gratis te downloaden voor iPhone en Android smartphones. De uitzending met de cliffhanger is te zien op vrijdag 5 juli, tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.

Tags: gtst, transmedia
2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Reacties (1)

    • Niel

    Ik volg GTST niet, maar mijn vriendin wel. Misschien is het handig om een spoiler alert te plaatsen, boven het artikel voor de mensen die het wel volgen?

    Ma 1 jul 2013, 09:44 [reply]

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines