Google Keep: alternatief voor Evernote

Google Keep: alternatief voor Evernote

Google heeft zijn eigen alternatief voor Evernote aangekondigd: Google Keep. Het basis werkingsprincipe achter Google Keep is hetzelfde: schrijf je note op eender welk device, bewaar ze in de cloud en je kan er van overal terug bekijken en editeren.

Google Keep laat ook toe van beelden, lijstjes en opnames (via de microfoon van je telefoon) te bewaren. Om je notes te organiseren, kan je verschillende kleuren toekennen aan de categorieen, op die manier krijg je een kleurrijk en duidelijk overzicht.

We posten binnenkort een test van deze nieuwe service, en bekijken of het op kan tegen iedereen’s favoriet: Evernote. Wat denk jij? Post je ervaringen of mening in de comments.

Google Keep is momenteel enkel beschikbaar voor Android 4.0 Ice Cream Sandwich (en hoger) gebruikers, en kan downgeload worden van Google Play. (via Belgiancowboys.be)

Reacties (2)

  • Ron

  Ik ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden.
  Op dit moment is het voor mij echter kansloos, ik heb er een paar dagen geleden een uurtje mee gespeeld maar gebruik weer gewoon Evernote.
  Ik mis vele zaken die in Evernote wel kunnen en Keep is dus (nog) onbruikbaar. Simpelweg een krabbel maken en opslaan kan, maar heb geen mogelijkheid gezien webpages te bewaren, losse documenten toe te voegen, op een PC te synchroniseren zonder eerst browser te moeten openen enz.

  Zo 24 mrt 2013, 09:48 [reply]

  • Dennis

  Ik heb een Windows Phone, waar Evernote gewoon op beschikbaar is, net als op Android, iOS, OSX, Windows, Blackberry en ik ben vast nog meer vergeten.
  Aangezien Google en Microsoft elkaar bijten, zie ik Keep niet snel op het WP platform verschijnen. Dus ook voor mij is Keep een kansloos initiatief van Google. Sowieso zolang het niet multi-platform is.

  Zo 24 mrt 2013, 11:40 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines