Nieuw Logo voor Windows 8 "It’s a window… not a flag"

Nieuw Logo voor Windows 8 "It’s a window… not a flag"

Windows 8 begint er aan te komen. Het lang verwachte nieuwe OS van Microsoft staat gepland voor na de zomer. Inmiddels heeft het bedrijf het nieuwe logo onthuld. Volgens het bericht zou dit logo meer moeten aansluiten op de Metro-design-style (zie video) van het besturingssysteem.

Of de ontwerpers daar in geslaagd zijn mag je zelf uitmaken. Het logo is strak en moet afstand nemen van het vooroordeel dat het op een vlag lijkt "It's a window... not a flag". De kleur van het logo past zich verder automatisch aan naar je eigen gekozen kleurenthema in Windows 8. Het logo is ontwikkeld is samenwerking met het ontwerpbureau Pentagram.

Het logo zal komende week op het Mobile World Congres in Barcelona voor het eerst worden getoond aan het grote publiek. Als alle berichten kloppen zal Microsoft daar ook de bètaversie van Windows 8 lanceren. En daar kijken we echt naar uit. (foto linksboven Windows 3.1)

Win8Logo

Tags: windows 8
2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines