Technology09.05.2008

Mitel wint Best of Interop Award 2008


mitel-wint-best-of-interop-award-2008.jpg
mitel-wint-best-of-interop-award-2008.jpg

Mitel, leverancier van IP-communicatie-oplossingen, heeft tijdens Interop 2008 in Las Vegas de Best of Interop Award gewonnen in de categorie VoIP en samenwerken (collaboration). De prijs wordt jaarlijks toegekend door InformationWeek en Interop aan organisaties die een belangrijke rol spelen in de continue evolutie van bedrijfstechnologie.

Het aantal exposanten was dit jaar hoger dan ooit“, zegt Lenny Heymann, General manager bij Interop. “Alle grote namen waren aanwezig en hiermee was ook de competitie voor de Best of Interop Awards zeer groot.”

Mitel Communications Suite reduceert de complexiteit van systeeminstallatie en -beheer en draagt bij aan de verbetering van bedrijfsprocessen. Daarnaast nemen operationele kosten af door lager energieverbruik van telefonieoplossingen en hardware. De suite kan gecombineerd worden met de Mitel Unified IP Client voor Sun Ray. Hierdoor ontstaat een complete, goed beveiligde en duurzame unified communications-omgeving met geïntegreerde spraak- en datadiensten, in combinatie met de Sun Ray-oplossing.

Combinatie met Sun
Met de Mitel Communications Suite worden de software van het Mitel 3300 IP Communications Platform (ICP) en andere unified communications-applicaties (zoals mobility, unified messaging, teleworking, Mitel Live Business Gateway en audio en web conferencing) geïntegreerd tot een enkele communicatieoplossing op een Sun Fire X4150 server. De oplossing levert de kenmerken en functionaliteit van een geavanceerde Mitel communicatieoplossing terwijl de implementatiekosten lager zijn en de integratie met spraakapplicaties is verbeterd. Zo kunnen organisaties een spraakgebaseerde oplossing inzetten die draait op een Sun dataomgeving.

Door de technologie van Sun te combineren met die Mitel, kunnen we onze klanten een kosteneffectieve, eenvoudig te beheren en veilige omgeving bieden“, aldus Gijs Borsboom, Country Manager Benelux van Mitel. “Sun en Mitel blijven nauw samenwerken om deze oplossingen steeds verder uit te breiden. We zijn dan ook zeer blij met de erkenning die we van InformationWeek en Interop hiervoor hebben gekregen.”