Gratis software voor studenten

Gratis software voor studenten
Microsoft gaat haar developer software gratis aanbieden aan studenten onder de noemer DreamSpark. De softwaregigant is hier vandaag mee begonnen. Producten die onder DreamSpark vallen zijn onder andere: Visual Studio Proffesional Edition, XNA Game Studio, Expression Studio, SQL Server en Windows Server. De dienst is nog niet aangeboden in Nederland maar dat die zal er zeker dit jaar nog komen.

Doel van de actie is dat Microsoft graag studenten wil helpen met het ontwikkelen van nieuwe toepassingen, daarnaast speelt het natuurlijk ook een rol dat Microsoft de studenten aan zich wil binden. De licentie wordt na verificatie van de student verstrekt. Onduidelijk is nog wat er gebeurd wanneer de student klaar is met zijn opleiding. Klik hier voor een kort interview met Bill Gates over dit Microsoft concept.

Via Bestyled 

990c78dc838ebaa903d28fa034e74ea8bd4869f1_360080_90_90_1Jeroen de Hooge

Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Mobilecowboys & Stylecowboys. Voor alle vragen (van adverteren tot content) omtrent Dutchcowboys, een van de andere blogs kan je mailen naar Jeroen@Dutchcowboys.nl of neem contact op via Twitter / LinkedIn.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines