De Top 20 Social Networks [INFOGRAPHIC]

De Top 20 Social Networks [INFOGRAPHIC]

De groei van sociale media websites is een veel besproken onderwerp. Wie in de early days van het internet had voorspeld dat er sites zouden komen met vele 10-tallen miljoenen volgers was voor gek verklaard. Laat staan sites met meer dan 100 miljoen volgers. Ondenkbaar toen, realiteit vandaag. 

Van de laatste soort zijn er inmiddels een aantal. Bekend zijn Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Minder bekend voor ons zijn Badoo (ook in Nederland actief), RenRen en Weibo, beide van Chinese makelij. Met 25 miljoen volgers/gebruikers lijken social media sites als Pinterest, Foursquare en MySpace hierdoor kleine spelers die uiteindelijk worden overgenomen door 100 Miljoen+ sites (Instagram door Facebook). 

Het digital marketing bedrijf maakte onderstaande infographic van de twintig 'grootste' sociale netwerken. Rising stars zijn Tumblr, Foursquare en Instagram. Runner Up is wat ons betreft Google+.

social-networks3

Tags: social media

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines