Onion TED Talk : niet bestemd voor Social Media Consultants

The Onion is een satarische krant en website waar lezers soms niet weten waar de werkelijkheid ophoudt en de satire begint (of juist andersom). Zo zijn ze in september dit jaar gestart met een nieuwe serie (TED) Onion talks welke natuurlijk linken naar de fameuze TEDTalks : Onion Talks: the most important ideas from greatest thinkers on the planet.

Zonder verder de inhoud van deze Onion TED Talk te willen verklappen is het vooral een knipoog naar al die Social Media Consultants, en dat zijn er tegenwoordige heel veel .. kijken!

Tags: social media
2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Reacties (1)

    • bert

    En op het einde van de movie geüpload op het Onion YT movie kanaal, nog een ad om in te schrijven om hun nieuwsbrief. Ja hehe, dan toch ook wat aan social marketing doen ;-)). Maar enige zelfreflectie is gezond voor elke social marketeer.

    Ma 26 nov 2012, 11:01 [reply]

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines