Social media: stereotype statistieken en feiten 2012 [Infographic]

Social media: stereotype statistieken en feiten 2012 [Infographic]

Hoe zouden populaire sociale netwerken reageren als ze terug te vinden waren in jaarboeken van middelbare scholen? Facebook hoeft hier niet bang voor te zijn. Maar er is meer. In 2011 bleek dat 1,131 procent van alle likes op Facebook foto's van drugs waren. En hoewel Facebook inmiddels één miljard maandelijks actieve leden heeft, klaagt 52 procent van de studenten dat ze gepest worden op het sociale netwerk. Maar ook van andere sociale netwerken zijn er stereotypen statistieken terug te vinden. De infographic van Wix laat statistieken, facts en andere gegevens zien van onder meer YouTube, LinkedIn, Instagram, Foursquare, Yelp en Myspace. 

social-stereotypes

Reacties (1)

  • Huub

  Goed dat jullie de originele tekst erbij plaatsen, de vertaling is namelijk belabberd. "1,131 % van alle likes"? Nee, het aantal likes is gestegen met 1131%. Dus 11 keer zoveel als eerst. Daarnaast is 'reageren' wel een heel vrije vertaling van 'rate'.
  Afijn, voor mij het zoveelste voorbeeld dat het tonen van plaatjes belangrijker is dan het schrijven van een beargumenteerd artikel. Jammer.

  Za 17 nov 2012, 15:12 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines