Instagram komt met profielpagina's in Facebookstyle

Instagram is gestart met de uitrol van profiel pagina's zoals aangekondigd op de blog van het bedrijf. Je kunt er niet om heen, ze lijken verdacht veel op de timeline profielen van Facebook en dat is gezien de overname door 's werelds grootste sociale netwerk niet helemaal verrassend. Hoewel de pagina's er prima uit zien had het wel iets creatiever gemogen. Het gaat uiteindelijk om beeld.

Iedereen met een Instagram account krijgt een eigen url : instagram.com/gebruikersnaam. De uitrol van deze profielen is inmiddels begonnen. Met meer dan 100 miljoen gebruikers is Instagram de komende dagen wel even bezig. Of je een bericht krijgt is allemaal nog niet duidelijk. Je kunt in ieder geval wel zelf kijken of je profielpagina al is geactiveerd. 

Instagram komt met profielpagina's in Facebookstyle

Instagram heeft zojuist een tijdelijke pagina gepubliceerd voor iedereen die willen checken of zijn/haar profielpagina al online is.

instagram_not

Niet alleen personen maar ook merken krijgen de mogelijkheid om nu nog meer met beeld te kunnen spelen. Ruim de helft van de Top 100 merken heeft inmiddels een Instagram account, hieronder een mooi voorbeeld van Nike met daaronder hun Facebookpagina. We geven het toe, het moet haast wel familie zijn !

nike_instagrem 

Nike Facebook timeline 

nike

(Hattip Buzzfeed voor de Nike shots)

Tags: instagram
2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Reacties (2)

  • Goede ontwikkeling. En blijkbaar gaat het snel. Want gisteren nog geen profielpagina. Vandaag wel. Zie http://instagram.com/boardshortz_nl

    Do 8 nov 2012, 10:35 [reply]

  • Instagram is steeds meer aan het groeien en ik denk dat het een goede stap is geweest dat facebook instagram heeft overgenomen. We zullen zien over het net zo of misschien popualairder wordt dan twitter.

    Vr 16 nov 2012, 12:15 [reply]

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines