SoundCloud Downloader: download elke track op SoundCloud

SoundCloud Downloader: download elke track op SoundCloud

SoundCloud is één van de populairste websites om muziek te delen met de wereld. Veel bekende artiesten als Skrillex en Afrojack hebben een account om muziek te delen met hun fans. Het is vaak niet mogelijk om een track te downloaden, aangezien artiesten er meestal zelf voor kiezen om de track niet als download beschikbaar te stellen. Natuurlijk moedigen wij het niet aan om de illegale downloads te bevorderen, maar er is nu een mogelijkheid om alle SoundCloud-tracks te downloaden die je maar wilt. 

De plug-in SoundCloud Downloader plaatst automatisch achter elke track een downloadknop. Als er al een downloadknop staat, komt er geen extra downloadknop bij. Het installeren gaat ook vrij makkelijk als je Mozilla Firefox of Google Chrome hebt. Via deze link is de plug-in te vinden. In Google Chrome kan de plug-in simpel geïnstalleerd worden door op 'Install' te klikken (downloaden en slepen naar Extensies). In Mozilla Firefox is het noodzakelijk om eerst de Greasemonkey plug-in te installeren en vervolgens op 'Install' te klikken.

Deze plug-in is niet de eerste mogelijkheid die geboden wordt om via SoundCloud muziek te downloaden. Ook SoundCloud-Download.com, Offliberty.com en JDownloader zijn sites/plug-ins waarmee muziek gedownload kan worden van de sites. Het enige verschil is dat het met deze plug-in heel erg simpel is geworden. Dit komt omdat het een simpel script (Javascript) is dat niets opent, instelt of extra ruimte inneemt.

Reacties (3)

  • Ilse van Hemert

  Juiste Nederlandse spelling is trouwens "plug-in".

  Ma 23 jul 2012, 13:26 [reply]

  • Jeffrey

  Zou de link een update kunnen krijgen oid? it aint workin' now

  Di 3 jun 2014, 16:08 [reply]

  • Izzy

  Met download-soundcloud.net kun je in de browser tracks en complete playlists downloaden.

  Vr 20 jun 2014, 11:10 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines