Social Media10.02.2011

Social Media Seminar in Zoetermeer


social-media-seminar-in-zoetermeer.jpg
social-media-seminar-in-zoetermeer.jpg

Op 23 februari 2011 geeft @PlagWebsucces in Zoetermeer een gratis seminar Social Media. Tijdens deze middag zal je in twee sessies (De stand van zaken & Social Media in Business) bijgepraat worden over de ontwikkelingen op social media gebied.

Onderwerpen als: Twitter, Hyves, Facebook, LinkedIn, waar komt het vandaan, hoe gaat u er mee om en wat zijn de mogelijkheden komen hier ter sprake. Social Media is al een onlosmakelijk onderdeel van de communicatiestrategie. Dus hoe kan je de verschillende kanalen inzetten voor uw onderneming of organisatie? Welke keuzes moet je maken? Hoe meet je de effecten en hoe kan je het verbeteren? Ook praktijkvoorbeelden passeren de revue om een goed beeld te geven van do’s en dont’s.      

Programma ziet er als volgt uit:
13.30: Ontvangst
13.45: Introductie ~Jazper Adèr
14.00: De Stand van Zaken ~Jazper Adèr
15.00: Pauze
15.30: Social Media in Business ~Mark Murkes
16.30: Borrel
17.30: Einde

Over de sprekers:

Jazper Adèr: Een early adopter van nature. Bij het prille begin van bloggen en podcasten stond hij vooraan. 12 jaar actief met het creëren en uitvoeren van online strategieën met de focus op Social Media en Community-denken. Gaat naar bed en staat op met online sales, marketing- en communicatie. Wordt geïnspireerd door Seth Godin, Erwin Blom en Pete Cashmore.

Mark Murkes: Mark Murkes is meer dan 10 jaar actief op het gebied van online communicatie. Voor zowel nationale als internationale organisaties heeft hij verschillende innovatieve ideeen bedacht en begeleid. Zijn inspiratie haalt hij uit digitale ontwikkelingen in de Amerikaanse en Japanse markt.