Social Media26.06.2010

Social Marketing Meetup Antwerpen, Inschrijving is gestart


social-marketing-meetup-antwerpen-inschr.jpg
social-marketing-meetup-antwerpen-inschr.jpg

Countdown in 5 dagen. De officiële inschrijving inschrijving van de populairste Mashable Social Marketing Meetup in Antwerpen is inmiddels gestart. Met ruim 250 geinterresseerden is de Vlaamse versie inmiddels Europa’s grootste Meetup. Kosten voor deelname 20 euro. Met je deelname kun je  tevens vrijwillig het wereldwijde World Without Torture initiatief steunen.

De Meetup is een wereldwijd initiatief van Mashable en in Antwerpen opgezet door de Vlaamse Social Media strateeg Jean-Paul de Clerck (J-P). Wat begon als een invite voor een gezellige party met Sociale vrienden is inmiddels uitgegroeid tot een mega event wat gaat worden gehouden in Hangar 26 in Antwerpen. Daar komen 30 juni as ruim 250 Social Media en Marketing experts samen uit Belgie en Nederland voor een gezellig en boeiend avondje netwerken op Belgische wijze.

Inschrijven via Amiando doe je hier, alles over het event vindt je verder op de website. Volgen via Twitter en Facebook ook. Hashtag Antwerpen #smdaybe

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.