Social Media02.09.2008

Hans Teeuwen populair op Netlog


hans-teeuwen-populair-op-netlog.jpg
hans-teeuwen-populair-op-netlog.jpg

Nederlandse en Vlaamse fans kunnen nu online vrienden worden van cabaretier Hans Teeuwen. Dat kan via het social network Netlog.

De site heeft een speciale pagina van de Nederlandse cabaretier ingericht waar vrienden continu op de hoogte worden gehouden van zijn nieuwste shows en nieuws. Ze kunnen hier ook de leukste filmpjes van Hansteeuwen.tv aan hun vrienden laten zien.

Ook op het Netlog-kantoor zijn veel fans te vinden en het team heet Hans dan ook van harte welkom op Netlog” zegt Steven Kraal, Country Manager voor Netlog in Nederland.

In minder dan 2 weken tijd heeft de pagina al meer dan 21.500 unieke bezoekers gehad. Vooral de speciale skin is enorm populair bij de jonge Netloggers. Met één muisklik kunnen zij de look en feel van de Hans Teeuwen brand page gemakkelijk overnemen.

Voor hen is dit de beste manier om onmiddellijk duidelijk te maken dat ze een grote fan van Hans zijn. Ook kan de bezoeker of vriend heel snel elke video of foto overnemen, hetgeen alle vrienden vervolgens kunnen opmerken in hun ‘logs’. Dit is één van de meest geraadpleegde features op Netlog. Via de ‘logs’ kun Netloggers heel makkelijk volgen wat vrienden de laatste uren hebben gedaan. Zo heeft elke verandering op de Hans Teeuwenpagina een viraal effect.