Social Media27.06.2008

The Crowds groet de Dutch Cowboys!


Het is mooi geweest, het is leuk geweest. The Crowds heeft de ‘startup’ spot op Dutch Cowboys met veel plezier gevuld. En geeft nu het stokje door aan de volgende. We hebben bericht over werk dat we deden, over visies die we hebben. over mensen die we ontmoetten, over initiatieven die we namen. Maar mogen we dan ook nog één keer zeggen waar je ons voor kunt inhuren? Lees dan verder 😉

Maar voordat we zeggen waar je ons voor in kunt huren, nog een keer aandacht voor ‘(Hoe) Communities Werken / Social media in de praktijk’. Dat is de naam van de wiki die we gisteren gestart zijn, kijk hier en doe mee! En vul ook de vragenlijst in die we hebben voor mensen die aan en met communities werken.

Maar goed, The Crowds dus ….

We zijn gespecialiseerd in ‘social media’. Mensen hebben dan het idee dat we adviseurs zijn. Ja, we hebben 15 jaar ervaring op het gebied van nieuwe media en kunnen dus adviseren over strategie en beleid. Dat doen we OOK. En dat doen we graag. Maar daar blijft het niet bij.

Graag ontwikkelen we samen met partijen concepten, sites, communities, kanalen of programma’s waarbij we zowel in de creatieve fase als de realisatiefase een belangrijke rol spelen. Ja, we kunnen van idee tot product leveren. Want we weten ook uit onze periodes bij VPRO, Vara en Tros dat een goed idee goede executie nodig heeft.

En je moet natuurlijk met The Crowds willen werken om onze deskundigheid, onze visies en misschien wel het belangrijkste: om onze passie. Wij geloven heilig in de kracht van ‘social media’ voor het vergroten van loyaliteit, bereik, creativiteit, innovatie en omzet. Van tv tot internet tot mobiel tot evenement, van blog tot wiki tot podcast tot communitysite.

Geinteresseerd? Bezoek onze site of mail naar info@thecrowds.nl