HELP! Houd Arrow Jazz FM in de lucht!

HELP! Houd Arrow Jazz FM in de lucht!

Naast koffie, een snelle internetlijn is ook Arrow Jazz FM bij ons op kantoor een dagelijkse noodzaak-der-productie. Jazz FM mixt met weinig reclame en weinig onderbreking lounge, funk, soft-rock, jazz en soul vol Zuid-Amerikaanse sferen. Het is een zender met een uniek en sterk profiel en aantrekking puur gericht op no-nonsense en kwaliteit.

Minder prettig is de schuld die deze radiozender heeft. Definitief verdwijnen van de Nederlandse kabel dreigt door een schuld van zo een miljoen euro. HELP! Houd Arrow Jazz FM in de lucht en doneer. Stort  een bedrag op rekening 43 70 14 193 ten name van Arrow Media Group in Den Haag, vermeld hierbij 'jazz'. Als jij meer dan € 15,- overmaakt ontvang je een exclusieve Arrow Jazz FM CD. Wil je deze CD ontvangen, zorg dan dat je binnen de betalingsspecificatie ook je adresgegevens vermeldt. Alvast dank namens miljoenen luisteraars.

Tags: podcast, radio

Reacties (20)

  • Jan

  Tsja, toch te weinig luisteraars die er een gezond station van weten te maken. Hoewel ik het geen slecht station vind houdt het dan toch op...

  Zo 1 mrt 2009, 21:17 [reply]

  • Jeroen Dekker

  Ik denk dat mensen hun geld wel beter kunnen besteden dan aan het zoveelste radio station in deze tijden. Blijkbaar is er geen goed management als zij nu al 1 miljoen euro schuld hebben. Wie zegt dat dat straks van onze centen niet gebeurd? Ze hadden eerder moeten ingrijpen.

  En zoals Jan al zegt, als er te weinig luisteraars zijn is het vroeg of laat toch over voor dit station.

  Daarnaast weet iedere computer fan zijn plekjes op internet wel te vinden om soortgelijke internetradio te vinden dus alternatieven genoeg.

  En anders vragen ze het geld maar aan de overheid, die weet toch wel naar wie het toe moet....100.000 euro voor een programma over moestuinen, 100.000 euro voor een loket in een moskee...etc. We zijn helemaal gek aan het worden!

  Ik houd de hand op de knip of besteed dat geld wel aan iets anders. In ieder geval niet aan dit soort onzin.

  Ma 2 mrt 2009, 06:23 [reply]

  • Jeanne van Damme

  ik vind het een geweldige zender en ik stort geld,want
  ja,je hebt smaak of niet,en je
  moet natuurlijk wel weten wat
  Jazz-muziek precies is!!

  Vr 6 mrt 2009, 15:47 [reply]

  • Frits Göbel

  Ontzettend jammer en teleurstellend dat zo'n kwaliteitszender het waarschijnlijk niet gaat redden tegen het gejank en gebrul van vele andere "muziek"zenders

  Za 7 mrt 2009, 13:00 [reply]

  • Jeanne van Damme

  hoe kan ik geld storten en
  wat is het banknummer????

  Za 7 mrt 2009, 13:42 [reply]

  • Nietje

  Zou het eeuwig zonde vinden, als deze superrelaxte zender uit de lucht zou gaan !!! Word helemaal blij als ik in de auto ARROW JAZZ FM op heb staan !!!

  Za 7 mrt 2009, 13:55 [reply]

  • marianne Walhout-Diependaal

  Natuurlijk steun ik jullie! Mijn favoriete zender staat heel vaak op, vooral in de auto en ik zal graag een behoorlijke zender in de lucht houden, succes!

  Zo 8 mrt 2009, 18:38 [reply]

  • Raymond

  een miljoen achterstand? maak daar 9 miljoen achterstand van en dat gaan ze helaas niet redden voor vannacht.
  Gelukkig draaien ze reeds op de middengolf :)

  Di 10 mrt 2009, 21:27 [reply]

  • Brigitte

  Ik wil alleen zeggen dat dit de beste zender was. Lekker relax, ontspannen muziek in de auto, vergeleken met al die herrie op andere zenders. Ik hoop dat Arrow Jazz FM gauw terugkomt. Heel erg jammer......Al die irritante reclames op de andere zenders, alsof er niet genoeg reclame op TV is.

  Vr 13 mrt 2009, 14:33 [reply]

  • ATAVAVA

  Ik vind het bijzonder jammer dat ik eerst Arrow in de auto moest missen en nu ook op de kabel.Wat mij betreft zijn
  jullie de beste muziekzender ooit, met heel veel lekkere relaxte muziek. Mocht ik ooit heel veel geld hebben,dan haal ik jullie terug.
  Miss you

  Wo 29 jul 2009, 07:32 [reply]

  • Jeanne van Damme

  ikheb al een reaktie gestuurd,maar ik weet niet waarheen,en hoe ik die donatie moet sturen,ik heb geen
  telebankieren,dus geef dan een bank-
  nummer,oke?

  Wo 29 jul 2009, 16:32 [reply]

  • Marianne Walhout-Diependaal

  Mijn vorige donatie heeft niet geholpen helaas. De schuld was kennelijk toch te groot. Ik vind het nu belangrijk om eerst feitelijke informatie te krijgen over hoe de zender er financieel voor staat en wat er door de organisatie voor acties worden ondernomen.
  Er zijn veel creatieve manieren om sponsors te werven en het heeft mij verbaasd, dat er niets rond de Jazz festivals is gebeurd? Ik hoorde ook dat Jules Deelder gelukig weer terug komt met zijn programma. Dat moet toch een goed teken zijn?

  Do 30 jul 2009, 11:49 [reply]

  • Martin

  Hoe zit het nu met dat geld dat is gestort? Ik heb zelf 20 euro gestort in de hoop dat Arrow Jazz FM bleef bestaan en dat ik een CD kreeg. Het eerste is niet gebeurd, dat laatste zou dan toch uit beleefdheid wel gedaan kunnen worden?

  Vr 7 aug 2009, 13:49 [reply]

  • nietje

  Bovenstaande inzender brengt mij inderdaad op een idee. Heb nooit iets van een CD ontvangen, terwijl ik € 25.- had gestort. In de eerste plaats natuurlijk om ARROW JAZZ FM in de lucht te houden, maar de tweede plaats wordt nu dus, dat ik een CD ontvang....??!!

  Vr 7 aug 2009, 14:03 [reply]

 • @Martin @nietje
  heb zelf ook een flink bedrag gestort en geen CD mogen ontvangen. Wat ik vorige week heb vernomen is dat Arrow met een nieuwe investeerder een doorstart maakt. Deze investeerder heeft aangegeven de intentie te hebben de CD's te versturen.

  Vr 7 aug 2009, 15:48 [reply]

  • Martin

  Dat zou mooi zijn. Kun je me ook vertellen hoe/waar je dat vernomen hebt?

  Vr 7 aug 2009, 16:51 [reply]

  • Martin

  Nog steeds niets van gehoord... maar ja, een gerucht blijft een gerucht natuurlijk.

  Di 1 sep 2009, 13:40 [reply]

  • Hans Verlaan

  Het is toch wel goed fatsoen om gedane afspraken na te komen! Dus alsnog sturen die cd!

  Do 8 okt 2009, 17:21 [reply]

  • Martin

  Arrow Jazz FM heeft wel een vernieuwde site maar over die CD niks te bekennen...

  Ma 4 jan 2010, 17:58 [reply]

  • Baas

  Heb ook al een aantal keer een mail gestuurd naar Arrow over die CD, maar krijg gewoon geen reactie terug. Zo ga je niet met je meelevende luisteraars om!

  Ma 18 jan 2010, 09:26 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines