Vreemdgaan met een alibi

1141431425fakealibi

Schuinsmarcheerders met een bang hartje kunnen terecht op de site van FakeAlibi. Voor enkele tientallen euro's biedt deze firma al wat nodig is om een opmerkelijke afwezigheid te kunnen verdoezelen. Het doel is alvast duidelijk: jouw nietsvermoedende partner om de tuin leiden.

De voorbeelden op de website doen alvast de wenkbrauwen fronsen. In veel gevallen gaat het om een zogezegde conferentie, een seminar of een cursus waarvoor de professioneel ogende invitatie naar het privé-adres van de vreemdganger wordt gestuurd .

Kwestie van de verplaatsing te kunnen goedpraten. Maar de dienst doet meer dan dat. Soms wordt een apart telefoonnummer opgezet dat, als het door een argwanende partner wordt gebeld, beantwoord wordt door een medewerker van FakeAlibi.

Die persoon doet zich dan bijvoorbeeld voor als hotelbediende of organisator van het evenement. FakeAlibi levert ook diensten op maat, al kan de rekening dan wel hoog oplopen. Vreemdgaan heeft nu eenmaal zijn prijs. (Bron: De Tijd)

Tags: seminar

Reacties (4)

  • Jan

  Nadat je de site hebt bezocht wel even de geschiedenis van IE wissen !

  Zo 5 mrt 2006, 07:53 [reply]

  • Passoa

  ik heb mijn vriend bedrogen en ben dus vreemd gegaan. hoe kan ik t beste hier mee omgaan? hij weet t nog niet.

  Wo 14 feb 2007, 21:47 [reply]

  • Sandra

  meid, hoe is dat mogelijk? hoe kreeg je dat voor mekaar. Had je lange relatie met je vriend? 1 tip: hoe moeilijk t ook is: praat er met je vriend over. t helpt en je houdt jezelf niet voor de gek!

  Di 10 apr 2007, 15:32 [reply]

  • man36

  Hai Passoa,
  hoe krijg je het voor elkaar? Het flirten met mooie vrouwen in mijn omgeving gebeurd of ik wil of niet. Enkel komen we niet verder. Het is net of niemand iets spannends durft te beleven. We zitten vastgeroest.

  Voor jouw situatie. Pas op me wat je verteld. Hetgeen je verteld, kan verkeerd begrepen worden. ertel dus niet te veel.

  Denk na of je het nog eens zou willen doen. Zo niet, dan is je gevoel bgevredigd. Houd dan je mond hierover dicht.
  Wil je nog meer spanning, maak het dan eerst uit met je vriend. Dan hoeft hij niet te gaan vermoeden dat je een ander hebt.

  succes

  Ma 11 jun 2007, 16:49 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines