BN/DeStem gaat online producten veilen

1139650507veilingkranten

M'n eigen krantje BN/DeStem, onderdeel van Wegener Dagbladconcern, start komende dinsdag met een nieuw advertentieconcept waarbij producten van adverteerders uit de regio’s Zeeland en West-Brabant online geveild worden.

De producten op Veilingkranten.nl worden door adverteerders uit het verspreidingsgebied van de krant geleverd. Voor het bedrag van de winkelwaarde van de producten krijgen ze vervolgens advertentieruimte in de krant zelf. De opbrengst van het geveilde product is voor BN/DeStem . Deelnemers aan de veiling kunnen de producten naar verwachting voordeliger aanschaffen dan in de winkel.

Op eMerce is te lezen dat de nieuwe veiligsite van Wegener versterkend is voor de ‘core business’ van het dagblad: het verkopen van advertentieruimte, en een versterking is van de online activiteiten en van de band met de lezers, aldus de uitgever.

Veel van het succes zal afhangen van het scherpe aanbod op de veilingsite. Een LCD-televisie aanbieden voor 2200 euro ipv 2900 euro welke elders te koop is voor 2300 euro zal niet zo gemakkelijk te veilen zijn.

2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Reacties (2)

  • A.Koolwijk

  Mevrouw/mijnheer,
  Graag wil ik weten, wanneer het bericht komt of je een artikel gekocht heb en hoe je moet betalen.
  MVG
  A.Koolwijk

  Do 23 feb 2006, 09:07 [reply]

  • Redactie

  Deze vraag kun je het beste rechtstreeks stellen aan BNdeStem

  Do 23 feb 2006, 09:59 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines