Facebook Poke gewoon een ripoff van Snapchat?

Facebook Poke gewoon een ripoff van Snapchat?

Facebook bracht vorige week een nieuwe iPhone app uit genaamd Poke. Die app stelt je in staat om 'zelfvernietigende' foto's, video's en berichten naar jouw Facebook vrienden te sturen.

De app lijkt opvallend veel op een andere app genaamd Snapchat, die een paar maanden geleden lanceerde. Eigenlijk is Poke zo vergelijkbaar met Snapchat, dat het moeilijk is om het iets anders te noemen dan een schaamteloze ripoff.

Bewijs nodig, check de vergelijkingen in de foto's op Business Insider. Er zijn volgens BI ook 2 manieren om hier naar te kijken:

1. Facebook valt stil op het gebied van innovatie, en gaat nu gewoon proberen om populaire apps en diensten te kopiëren.

2. Facebook gaat gebruik maken van de 1 miljard gebruikers, en bewijst dat het bedenken van een concept niet betekend dat het ook de beste is.

De gelijkenis is erg groot, al ontbreekt bij Snapchat wel de mogelijkheid om tekstberichten of een 'poke' te versturen. Wat bij Facebook het idee achter de app is horen we vast nog een keertje van Mark.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines