Steeds meer consumenten vermijden 'Black Friday' en kiezen voor 'Cyber Monday'

Steeds meer consumenten vermijden 'Black Friday' en kiezen voor 'Cyber Monday'

Morgen is het thanksgiving, en traditiegetrouw is het de dag erna Black Friday in Amerika. De dag dat bij alle retailers de 'holliday shopping sales' beginnen. Als je nou geen zin hebt in die 'massa hysterie' is er ook Cyber Monday, de maandag erna. Dan kan je lekker vanachter je pc shoppen en steeds vaker bieden de retailers dezelfde aanbiedingen ook online aan.

RadiumOne heeft de voortgang van Cyber Monday door de jaren heen in kaart gebracht. Ieder jaar geven Amerikanen steeds meer geld uit tijdens Cyber Monday, en 2012 zal ook het beste jaar tot nu toe worden. De verwachting is dat Amerikanen op die dag 1, 42 miljard dollar uit zullen geven, zo'n 14% meer dan vorig jaar.

En sociale netwerken spelen hier ook een belangrijke rol in. Zo'n 57% van de online shoppers zal sociale media inzetten voor het vinden van kortingen, nog eens 51% gebruikt dezelfde netwerken voor het lezen van reviews.

60% van de shoppers gebruikt Facebook voor het vinden van aanbiedingen, kortingen en reviews. Slechts 15% gebruikt daar Twitter voor en 5% nieuwkomer Pinterest. De rest, inclusief ondermeer Google+, is goed voor de laatste 20%.

cybermondayinfonov2012

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines