Waar de meest bezochte websites ter wereld gehost zijn [Infographic]

Waar de meest bezochte websites ter wereld gehost zijn [Infographic]

Hostcabi is een bedrijf dat gericht is op alle informatie over de wereldwijde hosting van websites. Zij hebben een infographic gemaakt waarmee ze willen laten zien waar de miljoen grootste en populairste websites van de wereld opgeslagen staan en wie deze websites hosten.

Veruit de meeste websites staan opgeslagen in de Verenigde Staten, maar ook Europa doet het erg goed. Amsterdam staat 15e in de Top 15 steden met de meest gehoste websites. 

infographic_light

Reacties (1)

  • Nederland is gunstig gelegen qua hosting. Dat komt ondermeer door de snelle verbindingen in de Noordzee die weer in verbinding staan met de Transatlantische lijnen en die naar Afrika. Frankrijk ligt ook gunstig. Natuurlijk is de keuze voor de USA een logische voor alle Engelstalige websites die zich op dat continent richten. Daarmee wordt je beter gevonden. Op zich valt Duitsland mij op. Geografisch niet een superligging voor internationale sites, wel voor main land Europa.

    Wo 7 nov 2012, 22:33 [reply]

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines