Online17.10.2012

Ikea helpt startende ondernemers


ikea-helpt-startende-ondernemers.jpg
ikea-helpt-startende-ondernemers.jpg

Ikea Business helpt startende ondernemers op weg met IKSTART: een online platform met tips van succesvolle ondernemers gecombineerd met de kennis van Ikea. Op www.ikstart100.nl worden starters gedurende 100 dagen geholpen met handige tips en adviezen van professionals met een succesvolle onderneming. Onder andere Boris Veldhuijzen van Zanten – oprichter van The Next Web – en Derrick Neleman – oprichter van By the Grape – delen hun kennis en ervaring.

Startende ondernemers krijgen na aanmelding gedurende 100 dagen iedere week twee tot drie tips van succesvolle professionals tips die specifiek in dit stadium van hun onderneming relevant zijn. Deelnemers krijgen een melding op hun Facebook, Twitter of via hun LinkedIn account als er een nieuwe tip voor hen klaarstaat. Bovendien hebben starters de mogelijkheid om in de loop van hun eerste 100 dagen kennis uit te wisselen door tips met elkaar te delen.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.