Pirate Bay proxies geven gebruikers 'crapware'

Pirate Bay proxies geven gebruikers 'crapware'

Vanwege de blokkade van The Pirate Bay in heel veel landen proberen liefhebbers van deze website maar ook fanatieke downloaders de website te bezoeken via een proxyserver. Sinds drie dagen geleden zijn een aantal van deze proxyservers niet meer zo betrouwbaar. Ze laten het gebruikers alleen toe om torrents te downloaden wanneer deze het toelaten dat er 'crapware' op hun computer wordt geïnstalleerd. Het team van The Pirate Bay is niet blij met deze trend en heeft maatregelen getroffen om dit te voorkomen.

De afgelopen maanden zijn proxyservers om The Pirate Bay te kunnen bezoeken erg populair geworden. Verschillende ISP's in Nederland en het Verenigd Koninkrijk zijn eerder dit jaar verplicht om de toegang tot The Pirate Bay volledig te blokkeren.  Opvallend was dat er elke keer weer nieuwe proxyservers verschenen nadat er eentje offline werd gehaald. 

Via deze website is er een lijst te vinden met heel wat proxyservers. Sinds drie dagen geleden zijn er proxies in de lijst te vinden die slecht zijn geworden. Sites als Piratereverse.info, Livepirate.com en Getpirate.com proberen er alles aan te doen om sites met crapware te mijden of zelfs te verwijderen zodat bezoekers er geen last van zullen hebben.

Reacties (5)

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines