LinkedIn introduceert ‘Apply with LinkedIn’

LinkedIn, 's werelds grootste professionele online netwerk, kondigt vandaag een nieuwe applicatie aan: ‘Apply with-LinkedIn’. Hiermee kunnen werkzoekenden via de website van een potentiële werkgever direct op een vacature reageren door hun LinkedIn-profiel door te sturen. Zodoende kunnen consumenten en bedrijven nog gemakkelijker hun droombaan, respectievelijk droomkandidaat vinden.

"Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende manieren om een baan of kandidaat te vinden en in deze uitdagende omgeving biedt LinkedIn mogelijkheden om talent te verbinden met kansen. ‘Apply with-LinkedIn’ is het begin van de volgende fase binnen ons open platform en we hopen dat het een katalysator zal zijn in het creëren van economische kansen voor onze leden", aldus Jeff Weiner, CEO van LinkedIn.

Deep Nishar, Senior VP Producten en Gebruikservaring bij LinkedIn, legt uit: "Voor bedrijven betekent ‘Apply with-LinkedIn’ dat werkgevers toegang krijgen tot één van de meest gekwalificeerde en begeerde talent-pools van meer dan 100 miljoen LinkedIn-professionals over de hele wereld."

Voor bedrijven: Duizenden bedrijven hebben de ‘Apply with-LinkedIn’-applicatie al op hun websites geïmplementeerd, waaronder LinkedIn, Netflix, LivingSocial en Photobucket. Daarnaast werkt LinkedIn samen met bedrijven die recruitmentsystemen aanbieden en er voor gezorgd hebben dat hun klanten, waaronder Peoplefluent, Jobvite, SmartRecruiters en Jobscience, ook gebruik kunnen maken van de nieuwe LinkedIn-applicatie. Door de ‘Apply with-LinkedIn’-applicatie te integreren kunnen 's werelds meest actieve werkgevers gemakkelijk geschikte sollicitanten en gekwalificeerde kandidaten identificeren en kwalificeren. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om de applicatie aan te passen door drie vragen voor de sollicitant toe te voegen, zoals de bereidheid van een kandidaat om te verhuizen of de optie om een begeleidende brief toe te voegen. De applicatie kan worden afgestemd op bestaande recruitmentsystemen van bedrijven en biedt verschillende opties afhankelijk van hun recruitmentsystemen. Bedrijven die de gratis ‘Apply with LinkedIn’-applicatie willen implementeren, kunnen deze downloaden op apply.linkedin.com.

Voor sollicitanten: Wanneer sollicitanten op ‘Apply with-LinkedIn’ klikken, kunnen zij hun profiel bewerken voordat ze het opsturen, of ze kunnen rechtstreeks via ‘Submit application’ de data van hun openbare LinkedIn profielen sturen, of het online sollicitatieformulier van de werkgever automatisch invullen. Sollicitanten ontvangen direct na het indienen een bevestiging en een overzicht van relevante connecties die ze kunnen benaderen om hun kansen op de baan te vergroten. Daarnaast kunnen sollicitanten eenvoudig hun ‘Apply with’-inzendingen beheren door naar de LinkedIn.com ‘saved jobs’ tab te gaan.

Reacties (1)

  • Ziet er interessant uit, eens kijken of het iets is om bij ons op UpTeam te implementeren. Ook weer een reden om je LinkedIn profiel volledig en up to date te houden.

    Do 28 jul 2011, 14:43 [reply]

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines