Moederbedrijf Wehkamp koopt Plasmadiscounter.nl

Moederbedrijf Wehkamp koopt Plasmadiscounter.nl

Het moederbedrijf van Wehkamp, RFS Holland Holding b.v. heeft een meerderheidsbelang genomen in Create2Fit, een snelgroeiend internetbedrijf dat op succesvolle wijze specialistische internetwinkels exploiteert.

Create2Fit werd opgericht door Tom Coronel en Marc Koster die een minderheidsbelang in het bedrijf houden. Door de overname versterkt RFS Holland haar positie op de online markt. De dagelijkse leiding blijft in handen van de huidige eigenaren.

De meest succesvolle site van Create2Fit is Plasmadiscounter.nl. Een op de 25 verkochte flatscreens wordt verkocht via deze site. Hiermee zijn ze de grootste leverancier van Nederland.

Create2Fit heeft 26 mensen in dienst en de omzet zal volgens Tweakers dit jaar ongeveer 35 miljoen euro bedragen. Create2Fit exploiteert meerdere internetwinkels waaronder Plasmadiscounter.nl, Sneeuwkettingen.com, Barbequeshop.nl en Koffiediscounter.nl. Leuk om te zien dat twee racefanaten meer kunnen dan alleen autoracen. 

Tags: overname, wehkamp
D23a5a5ecd9df4e242c333f9319971a33a178775_45129_90_90_1Harold Kuepers

is oprichter van StyleCowboys, een 100% lifestyle blog over domotica, multi-media, coole gadgets, computers, foto & video, mobiele devices en alles wat het leven aangenaam maakt. Je kunt me volgen op @haroldkuepers+HaroldKuepers of Facebook.

Reacties (4)

 • Is er nou iets veranderd aan de shop Plasma-dicounter sinds aankoop van RFS Holland Holding of is de webshop precies hetzelfde gebleven?

  Do 26 nov 2009, 13:38 [reply]

 • een strategische ontwikkeling naast de groei van specialty webshops in main-products (mid longtail), is dat kortingsites ook enorm in populariteit toenemen, kijk maar naar recente startups met vernieuwende sites als http://www.kortingsmarktplaats.nl/ en http://www.groupdeal.nl. Ik ben benieuwd naar het gebruik hiervan door Jan Modaal

  Ma 31 mei 2010, 15:06 [reply]

 • Zowel korting bij wehkamp als korting bij plasma-discounter.nl vind je op de kortingssite met de hoogste welkom bonus van Nederland.

  http://www.kortingsplanet.nl/

  Zo 20 nov 2011, 14:43 [reply]

 • Alweer enig tijd achter ons, maar het innemen van een meerderheidsbelang in Create2Fit door Wehkamp is, ook achteraf een goede zet gebleken voor Wehkamp. Lees even hun digitale krant op hun site en sta echt versteld van het enorme succes van deze shops!

  Vr 16 nov 2012, 14:57 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines