Online28.10.2008

Bijna 100 miljoen foto’s op mijnalbum


bijna-100-miljoen-foto-s-op-mijnalbum.jpg
bijna-100-miljoen-foto-s-op-mijnalbum.jpg

Op de homepage van de online fotodienst MijnAlbum.nl staat een teller op de homepage af te tellen naar de 100 miljoenste foto die op de website geplaatst wordt. Om die mijlpaal wat kracht bijn te zetten hebben ze een leuke actie gelanceerd. De persoon die de 100 miljoenste foto plaatst, krijgt als prijs datgene wat hij heeft gefotografeerd.

Marketing directeur Andries Nolles van MijnAlbum.nl: “Omdat we deze belangrijke mijlpaal bereiken, willen we iets organiseren waar onze gebruikers creatief mee uit de voeten kunnen“.

Volgens Nolles past de ludieke actie binnen het concept van de website: “Wat is er nu leuker dan de prijs te koppelen aan de kern van onze dienst; het plaatsen en delen van digitale foto’s!“.

MijnAlbum.nl ziet het plaatsen van de 100 miljoenste foto als bevestiging van het succes van de website. Nolles: “Het delen van dierbare herinneringen en leuke snapshots zal men ook in de toekomst blijven doen. MijnAlbum.nl biedt de meest eenvoudige en snelste dienst op dit gebied in Nederland. Daarnaast is het gebruik van onze site gratis.

Ben benieuwd hoeveel mensen met zo’n actie dit soort foto’s in gaan sturen 😉

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.