Nieuwe serie websites gelanceerd

1101728126internetbord

Het Nederlandse internet is weer wat nieuwe websites rijker. Een aantal internetondernemingen lanceren ´ikinternet´. Onder die domeinnaam worden een aantal overzichtspagina´s geplaatst. Domeinnamen als www.ikverkoop.nl, www.ikgame.nl, www.ikwerk.nl, www.iklach.nl, www.ikdate.nl, www.ikvergelijk.nl, www.ikmail.nl, www.ikbeleg.nl en www.ikreis.nl moeten op gestructureerde wijze toegang bieden tot relevante informatie.

De sites zijn een initiatief van Belegger.nl, Nuspelen.nl, Marktnet.nl, Webjockey.nl en Nieuwstracker.nl. Voor de namen waar momenteel nog geen beheerder is worden nog bedrijven gezocht.

Aan de websites waar naar gelinkt wordt is toestemming gevraagd. Wel melden de initiators dat nog niet van elke website een akkoord is ontvangen. maar de gedachte is dat het meer bezoekers en Pagerank oplevert en dat zou ze positief moeten stemmen.

Reacties (2)

 • Complimeneten, heren Cowboys, voor de nieuwe layout.
  Fris, jong en opgeruimd..!
  En drie kolommen zijn veel functioneler, zijn jullie nu ook achter !
  Ga door, jullie zijn goed bezig hoor !

  Ma 29 nov 2004, 22:10 [reply]

 • www.iklanceerdezoveelstestartpagina.nl ?

  Maar goed, er zal best een markt voor zijn, zeker als de betreffende site hun niet-verkochte bannerruimte inschakelen om de site te promoten.

  Di 30 nov 2004, 00:45 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines